2105781115 Σύρου 76, Ιλιον ath.pagiavla@gmail.com
 
 
 
 
 
Αθανασία Δημ. Παγιαυλά
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Ίλιον Αττική


Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Αθανασία Δημ. Παγιαυλά” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον, είναι κοντά σας καθημερινά προσφέροντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και εταιρείες σε όλη την Αττική.

Δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια στην Καλλιθέα Αττικής, ενώ το 2019 μεταφέρθηκε στο Ίλιον, συνεχίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συμβουλές, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


αναλαμβάνουμε από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε υποθέσεις κτηματολογίου, συνταξιοδοτικά καθώς και προγράμματα ΕΣΠΑ.

Παρακολουθώντας στενά τις ολοένα και συχνότερες μεταβολές στη κείμενη νομοθεσία και βασιζόμενοι στο ισχυρό γνωσιακό μας υπόβαθρο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άρτια λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας γι' αυτό και εργαζόμαστε μεθοδικά με εχεμύθεια, συνέπεια και υπευθυνότητα.
 
     
 
Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
είναι εδώ για να ακούσει το θέμα σας και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στο Ίλιον Αττικής για οποιοδήποτε φορολογικό ή λογιστικό θέμα σας απασχολεί.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2105781115