2105781115 Σύρου 76, Ιλιον ath.pagiavla@gmail.com
 
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ
Η ομάδα μας είναι πάντα δίπλα σας και επιμορφώνεται σε καθημερινή βάση για όλες τις αλλαγές στους τομείς της οικονομίας, της φορολογίας και της εργατικής νομοθεσίας, ώστε να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
 
     
     
 
ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Φροντίζουμε για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας έτσι ώστε ο επιχειρηματίας και ο ιδιώτης να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια στο λογιστικό γραφείο μας.
 
     
     
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Δεσμευόμαστε για την παροχή ολοκληρωμένων, λογιστικών και φοροτεχνικών λύσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη ιδιώτη και επιχείρησης ενώ ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε αίτημα.
 
     
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
    Σύρου 76, Ίλιον Αττική     2105781115  
     
  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  
    Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 13:00 & 17:30 - 21:30  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αθανασία Δημ. Παγιαυλά
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Ίλιον Αττική


Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “Αθανασία Δημ. Παγιαυλά” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον, είναι κοντά σας καθημερινά προσφέροντας λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και εταιρείες σε όλη την Αττική.

Δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια στην Καλλιθέα Αττικής, ενώ το 2019 μεταφέρθηκε στο Ίλιον, συνεχίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συμβουλές, ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
Με γνώση & σεβασμό,
στηρίζουμε τον επιχειρηματία και κάθε φορολογούμενο πολίτη.
 
    
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Με εφόδια την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες φορολογικές και φοροτεχνικές λύσεις...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο γνωρίζει άρτια και παρακολουθεί διαρκώς την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, μπορεί να εξασφαλίζει σε κάθε...
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
 
 
     
 
ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Γνωρίζουμε το αντικείμενο περισσότερο από 30 χρόνια. Τα έμπειρα στελέχη μας, διαθέτουν τεχνογνωσία και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας.
 
     
     
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  
    Δέσμευση του γραφείου μας είναι η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα προς τους πελάτες μας, ώστε να έχουν ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο επαγγελματικό μέλλον.
 
     
     
 
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ  
Η φιλοσοφία του γραφείου μας στηρίζεται στις αξίες της διαφάνειας και της υπευθυνότητας, που είναι οι βασικοί πυλώνες εξυπηρέτησης των πελατών μας.
 
     
 
 
 
 
     
 
Ψάχνετε εξειδικευμένες & αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί. 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2105781115